Hönan

Hönan
Hur ofta har jag inte velat samla dina barn, såsom hönan samlar sina kycklingar under vingarna. Matt.23:37

tisdag 15 april 2014

Hej igen, Nu har vi prövat på att vara utan vatten i kranen sen söndag kväll. Men ett stort tack till alla vänliga Etiopier som har försätt oss med vatten från stora kaggar. Ute dasset är en välsignelse.
Dessutom var vi utan el hela kvällen igår, därför blev det ingen uppdatering. Men den som väntar på något gott så.....
Det är inget problem med att få tiden att gå. Att tar tid och allt får ta tid. Troligen uppstår något oväntat krångel tex. Elen borta när potatisen börjat koka . I går kväll tog vi på oss att elda bastu hos Christin no problems det  fixar vi, trodde vi. Na värr har int Bosund flickan siit men brann he gjor inti.Vi är på så hög höjd så luften är så tunn så det brinner inte så lätt i bastu. Vi får vänta och se hur Kållby gossarna fixar det när de kommer.

Dagens morgonbön rörde våra hjärtan. Fast vi inte förstår orden , känner Anden igen lovet och tacket. Allt tillhör Herren.Nu ber vi varje dag, i Jesu namn till bords vi går med ett annat innebörd .
Maria och Marianne for till Woldia i dag med Christin och Annika.
Vi har varit på aktivitetscentret i dag, delat kvinnogemenskap med Etiopiska kvinnor som vi trivdes mycket bra med.
I kväll har vi bakat bröd och ätit nudlar med tonfisk första gången båda två. Gott!
Slut från Dessie för i kväll.

1 kommentar:

  1. Tack för att vi får ta del av er spännande tillvaro i Dessie, och alla fina bilder ni skickar. Vi följer med hela tiden vad som sker, och kommer ihåg er i våra förböner. Allt gott!

    SvaraRadera